Bel voor de Wielewaal
Oud-Beijerland

06-42 238 238

Voor wie is een ritje met de Wielewaal
Oud-Beijerland?

Even naar de kapper, naar een kennis, een boodschap doen bij de supermarkt of naar de dokter? Voor deze alledaagse en soms noodzakelijke bezigheden wilt u niet altijd anderen inschakelen omdat u zelf niet over eigen vervoer beschikt. Daarom is er de Wielewaal, een elektrische auto die u van A naar B brengt (en weer terug).

De Wielewaal brengt u op uw afspraak en weer naar huis….. gemak dient de mens! En dat ook nog eens gratis! De Wielewaal is een elektrische auto die bestuurd wordt door vrijwilligers. De Wielewaal heeft een beperkte actieradius waardoor deze E-Wheeler  alleen korte stukjes rijdt en alleen in de woonkernen van Oud-Beijerland. In De Wielewaal is ruimte voor drie passagiers, een rollator of opvouwbare rolstoel en een boodschappentas.

 

Uit en thuis met de Wielewaal in slechts 4 stappen:

1. Bellen
Bel het telefoonnummer van de Wielewaal om een rit aan te vragen. Voor Oud-Beijerland is het nummer: 06 – 42 238 238

2. Ophalen
De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar een adres in de kern (bijvoorbeeld de kapper, supermarkt, familie, fysio of huisarts).

 

3. Thuisbrengen
U spreekt met de chauffeur af hoe laat u opgehaald wilt worden. De chauffeur brengt u op het afgesproken tijdstip weer terug naar huis.

4. Een helpende hand
De chauffeur loopt (indien gewenst) met u mee naar de voordeur en draagt eventueel uw boodschappen.