Bel voor de Wielewaal
Puttershoek/Maasdam

06 – 45 62 39 13

Hoe en wat
de haal- en brengservice van Puttershoek en Maasdam 

​Even naar de kapper, naar een kennis, een boodschap doen bij de supermarkt of naar de dokter? Voor deze alledaagse en soms noodzakelijke bezigheden wilt u niet altijd anderen inschakelen omdat u zelf niet over eigen vervoer beschikt. Daarom is er de Wielewaal, een elektrische auto die u van A naar B brengt (en weer terug).

De Wielewaal brengt u op uw afspraak en weer naar huis… gemak dient de mens! En dat ook nog eens gratis! De Wielewaal is een elektrische auto die bestuurd wordt door vrijwilligers. De Wielewaal heeft een beperkte actieradius waardoor de E-Wheeler alleen korte stukjes rijdt en dan alleen in en naar de woonkernen van Puttershoek en Maasdam. In de Wielewaal is ruimte voor drie passagiers, een rollator of opvouwbare rolstoel en een boodschappentas.

1. Bellen
Bel het telefoonnummer van de
Wielewaal Putterhoek/Maasdam
om een rit aan te vragen:
0645 62 39 13

2. Ophalen
De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar een adres in de kern (bijvoorbeeld de kapper, supermarkt, familie, fysio of huisarts).

3. Thuisbrengen
U spreekt met de chauffeur af hoe laat u opgehaald wilt worden. De chauffeur brengt u op het afgesproken tijdstip weer terug naar huis.

4. Een helpende hand
De chauffeur loopt (indien gewenst) met u mee naar de voordeur en draagt eventueel uw boodschappen.