Bel voor de Wielewaal
085 369 51 81

Voor wie is een ritje met de Wielewaal Zuid-Beijerland? 

Even naar de kapper, naar een kennis, een boodschap doen bij de supermarkt of naar de dokter? Voor deze alledaagse en soms noodzakelijke bezigheden wilt u niet altijd vrienden of familie inschakelen. Daarom is er de Wielewaal, een auto die u van A naar B brengt (en weer terug).

De Wielewaal brengt u op uw afspraak en weer naar huis… gemak dient de mens!  En dat ook nog eens gratis! De Wielewaal wordt bestuurd door vrijwilligers. De Wielewaal rijdt in de woonkern van Zuid Beijerland en de buurtschappen Nieuwendijk en Zuidzijde. In de Wielewaal is ruimte voor drie passagiers, een rollator of opvouwbare rolstoel en een boodschappentas.

1. Bellen
Bel het telefoonnummer van de Wielewaal en kies het nummer van de Wielewaal Zuid Beijerland (6) om een rit aan te vragen.

 

2. Ophalen
De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar een adres in de kern (bijvoorbeeld de kapper, supermarkt, familie, fysio of huisarts).

3. Thuisbrengen
U spreekt met de chauffeur af hoe laat u opgehaald wilt worden. De chauffeur brengt u op het afgesproken tijdstip weer terug naar huis.

4. Een helpende hand
De chauffeur loopt (indien gewenst) met u mee naar de voordeur en draagt eventueel uw boodschappen.