Bel voor de Wielewaal
Strijen

06 – 24 55 39 58

Hoe en wat
de haal- en brengservice van Strijen

Even naar de kapper, een boodschap doen bij de Albert Heijn of naar de dokter? Voor deze alledaagse bezigheden wilt u niet altijd vrienden of familie inschakelen. Daarom is er nu de Wielewaal, een elektrische auto, die u van A naar B brengt (en weer terug) in Strijen. De Wielewaal brengt u op afspraak weer naar huis… gemak dient de mens!

De Wielewaal Strijen rijdt maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur – 17.00 uur.

De Wielewaal wordt bestuurd door vrijwilligers. De accu van deze E-Wheeler heeft een beperkt bereik. Daardoor worden er alleen korte stukjes gereden en alleen in de kern Strijen. In de Wielewaal is ruimte voor drie passagiers, een rollator of opvouwbare rolstoel en een boodschappentas.

1. Bellen
Bel het telefoonnummer van de Wielewaal Strijen om een rit aan te vragen:  0624 55 39 58

2. Ophalen
De chauffeur haalt u thuis op en brengt  u naar een adres in Strijen (bijvoorbeeld de Albert Heijn, kapper, familie, fysio of huisarts).

3. Thuisbrengen
U spreekt met de chauffeur af hoe laat u opgehaald wilt worden. De chauffeur brengt u op het afgesproken tijdstip weer terug naar huis.

4. Een helpende hand
De chauffeur loopt (indien gewenst) met u mee naar de voordeur en draagt eventueel uw boodschappen.

Waar rijdt de Wielewaal? 

De Wielewaal is een elektrische auto met een beperkt bereik. Daardoor rijdt de auto alleen korte stukjes in de kern Strijen. Een ritje naar een bestemming buiten de dorpskern is daarom te ver. Op de kaart ziet u waar de Wielewaal rijdt in Strijen.

Wat kost een ritje met de Wielewaal?

Een ritje met de Wielewaal is gratis als u lid bent van zorgcoöperatie de Striensche, de Vereniging Vrienden van de Hoge Weide, Ouderenbond Strijen (OBS) of de Protestant-Christelijke Ouderenbond (PCOB). 

U kunt zich aanmelden als lid bij de chauffeur van de Wielewaal of via het formulier op deze website.