Bel voor de Wielewaal
’s Gravendeel

06 – 11 22 34 96

Hoe en wat
de haal- en brengservice van ‘s-Gravendeel, De Wacht, Schenkeldijk en Mookhoek  

Even naar de kapper, een boodschap doen bij de supermarkt of naar de dokter? Voor deze alledaagse bezigheden wilt u niet altijd vrienden of familie  inschakelen. Daarom is er nu de Wielewaal, een elektrische auto, die u van A naar B brengt (en weer terug) in ’s Gravendeel. De Wielewaal brengt u op afspraak weer naar huis… gemak dient de mens!

De Wielewaal ‘s-Gravendeel rijdt maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur – 17.00 uur. 

De Wielewaal is een elektrische auto die bestuurd wordt door vrijwilligers. De accu van deze E-Wheeler heeft een beperkt bereik. Er wordt alleen gereden in de kern ’s Gravendeel en naar de buurtschappen De Wacht, Schenkeldijk en Mookhoek. In de Wielewaal is ruimte voor drie passagiers, een rollator of opvouwbare rolstoel en een boodschappentas. Is de Wielewaal voor u niet geschikt of kan er niet aan uw wensen worden voldaan? Neem dan contact op met een van de vrijwilligers van Graag Gedaan. De telefoonnummers van Graag Gedaan zijn beschikbaar bij onze chauffeur. 

 

1. Bellen
Bel het telefoonnummer van de
Wielewaal ‘s-Gravendeel
om een rit aan te vragen:
06 – 11 22 34 96

2. Ophalen
De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar een adres in de kern (bijvoorbeeld de kapper, supermarkt, familie, fysio of huisarts).

3. Thuisbrengen
U spreekt met de chauffeur af hoe laat u opgehaald wilt worden. De chauffeur brengt u op het afgesproken tijdstip weer terug naar huis.

4. Een helpende hand
De chauffeur loopt (indien gewenst) met u mee naar de voordeur en draagt eventueel uw boodschappen.

Waar rijdt de Wielwaal in ‘s-Gravendeel
De Wielewaal is een elektrische auto met een beperkt bereik. Daardoor rijdt de auto alleen korte stukjes in de kern ’s Gravendeel en naar de buurtschappen De Wacht, Schenkeldijk en Mookhoek. Op de kaart ziet u waar de Wielewaal rijdt.